Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb και πολλοί ακόμη αναμένεται να εμφανιστούν στο επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς του HBO.


Στο cast της τρίτης σεζόν του The White Lotus του ΗΒΟ θα συμμετέχει η Lisa των Blackpink σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Variety, με την ίδια να εμφανίζεται μάλιστα στα credits με το πραγματικό της όνομα, Lalisa Manobal. Η ίδια θα εμφανιστεί στο πλευρό των Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb, Michelle Monaghan και Aimee Lou Wood, που θα συμμετέχουν επίσης στο τρίτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς του Mike White. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο της Lisa στη σειρά.

Το σενάριο της τρίτης σεζόν του White Lotus βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, με την παραγωγή να αναμένεται ωστόσο να ξεκινήσει στο Koh Samui στο Phuket, τη Bangkok και την Ταϊλάνδη αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο. Στη νέα σεζόν θα δούμε και τους Dom Hetrakul, Tayme Thapthimthong, Christian Friedel, Julian Kostov, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Carrie Coon, Scott Glenn, Francesca Corney, Nicholas Duvernay, Arnas Fedaravičius, Natasha Rothwell, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Sarah Catherine Hook και Sam Nivola.

Η συμμετοχή στο White Lotus θα αποτελέσει το ερμηνευτικό ντεμπούτο της Lisa, η οποία δεν είναι όμως το πρώτο μέλος των Blackpink που συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά. Την περασμένη χρονιά, η Jennie συμμετείχε στη σειρά του Weeknd για το HBO με τίτλο The Idol, δημιουργώντας μάλιστα και ένα collaborative κομμάτι για το show με τον ίδιο και τη συμπρωταγωνίστριά του, Lily-Rose Depp.