Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024.


To Floyd Live Venue έχει την τιμή να υποδεχτεί τους μοναδικούς Godspeed You! Black Emperor, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Μια από τις σπουδαιότερες και πλέον αντισυμβατικές μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφουν για να μας χαρίσουν μία ακόμη υπερβατική βραδιά, γεμάτη ένταση και συναίσθημα.

Η προπώληση ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 2/2 στις 11:00 προς 35€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 40€.

Το ελληνικό κοινό έχει γίνει ήδη "μάρτυρας" του μεγαλείου των GY!BE επί σκηνής. Τα λόγια είναι περιττά για να καταφέρουν να περιγράψουν την εμπειρία μιας συναυλίας της κολεκτίβας από το Κεμπέκ του Καναδά, η οποία ήδη μετρά 30 χρόνια ζωής. Ένας επίμονος "θόρυβος", ένα σεμιναριακό χτίσιμο κάθε αρμονίας και επιβλητικά ουρανομήκη ξεσπάσματα, με το βιολί να λειτουργεί ως μελωδική "γέφυρα" μεταξύ μπάντας και κοινού.

Μετά την ίδρυσή τους, το 1994, οι Godspeed You! Black Emperor κυκλοφόρησαν ένα σερί αριστουργηματικών δίσκων το διάστημα 1997-2002, με το έργο τους να αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας επαναπροσδιορισμός του τι μπορεί να πετύχει η μουσική διαμαρτυρίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr