Το Stop Making Sense Tribute Album έρχεται στα πλαίσια της 40ης επετείου από την κυκλοφορία του original και περιλαμβάνει διασκευές των Lorde, The National, Miley Cyrus, The Linda Lindas, Toro y Moi, BADBADNOTGOOD και άλλων.


Νωρίτερα τον Ιανουάριο, η Α24 είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός Stop Making Sensetribute album, στα πλαίσια της 40ης επετείου από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Talking Heads. Έτσι, λίγες μέρες μετά έχουμε στη διάθεσή μας και το πρώτο single του — ένα cover του Burning Down the House” από τους Paramore — αλλά και το πλήρες roster των καλλιτεχνών που εμπλέκονται στο project.

Τιτλοφορούμενος Everyone’s Getting Involved: A Tribute to Talking Heads’ Stop Making Sense, ο δίσκος 16 κομματιών θα περιλαμβάνει την ίδια tracklist του original του 1984, ενώ τις διασκευές θα παρέχουν οι Lorde, The National, Miley Cyrus, The Linda Lindas, Toro y Moi, Kevin Abstract, BADBADNOTGOOD, Chicano Batman, Blondshell, The Cavemen, DJ Tunez, El Mató a un Policía Motorizado, girl in red, Jean Dawson και Teezo Touchdown.

Οι Paramore είχαν ανακοινώσει από πριν τη συμμετοχή τους στο project, με ένα preview clip του music video που ανάρτησαν στο Instagram. Δείτε το full video πιο κάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr