Ένα απο τα πιο γρήγορα sold out σε μουσικά φεστιβάλ συνέβει την Παρασκευή με τα δύο τριήμερα με το ίδιο line up (13-14-15 και 20-21-22 Απριλίου) του Coachella Festival στο Indio της Καλιφόρνια να γίνονται καπνός μέσα σε τρεις ώρες (μία πρώτη προπώληση βέβαια είχε ξεκινήσει μερικούς μήνες πριν, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί πλήρες line up). Και μιλάμε για συνολικά πάνω απο ... 130,000 εισιτήρια!

Πως να μην γίνει βέβαια sold out με τέτοια ονόματα (The Black Keys, Radiohead, Mazzy Star, M83, Bon Iver, Justice, Florence & The Machine, The Weeknd) αλλά και την live επιστροφή-reunions των At The Drive-In και Refused;Ένα απο τα πιο γρήγορα sold out σε μουσικά φεστιβάλ συνέβει την Παρασκευή με τα δύο τριήμερα με το ίδιο line up (13-14-15 και 20-21-22 Απριλίου) του Coachella Festival στο Indio της Καλιφόρνια να γίνονται καπνός μέσα σε τρεις ώρες (μία πρώτη προπώληση βέβαια είχε ξεκινήσει μερικούς μήνες πριν, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί πλήρες line up). Και μιλάμε για συνολικά πάνω απο ... 130,000 εισιτήρια!

Πως να μην γίνει βέβαια sold out με τέτοια ονόματα (The Black Keys, Radiohead, Mazzy Star, M83, Bon Iver, Justice, Florence & The Machine, The Weeknd) αλλά και την live επιστροφή-reunions των At The Drive-In και Refused;