Ο θρυλικός μουσικός και frontman των Talking Heads αναλαμβάνει ξανά το curation ενός γιορτινού mixtape για λογαριασμό του NPR.


Την παραδοσιακή του χριστουγεννιάτικη playlist για το 2023 μοιράστηκε ο θρυλικός David Byrne για λογαριασμό του NPR, η οποία περιλαμβάνει μουσικές των Pogues, Phoebe Bridgers, 100 gecs και πολλών ακόμη καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Το γιορτινό mixtape ετοιμάστηκε συγκεκριμένα για τη σειρά Fresh Air του NPR και περιλαμβάνει 19 κλασικά αλλά και σύγχρονα μουσικά κομμάτια. Ο Byrne πρόσθεσε στη λίστα και το κομμάτι “Fat Man’s Comin’”, ένα solo κομμάτι που κυκλοφόρησε ο ίδιος την περασμένη χρονιά στις γιορτές.

Από τη λίστα δεν λείπει το “Fairytale of New York”, το δημοφιλέστερο hit της καριέρας των Pogues, ο frontman των οποίων, Shane MacGowan, πέθανε τον προηγούμενο μήνα. Άλλα κομμάτια που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι το “Getting Ready for Christmas Day” του Paul Simon, “Santa Claus Go Straight to the Ghetto” του James Brown και το “Christmas Will Break Your Heart” των LCD Soundsystem.

Ακούστε το γιορτινό mixtape του David Byrne πιο κάτω: