Η τραγουδίστρια έδωσε μια δεκάλεπτη performance με πιάνο, που έφτιαξε τη μέρα όλων όσων έτυχε να περνούν από το σημείο.


Μια εμφάνιση-έκπληξη πραγματοποίησε η Alicia Keys στον σταθμό St. Pancras του Λονδίνου, όπου και έδωσε μια δεκάλεπτη performance με πιάνο που έφτιαξε τη μέρα όλων όσων έτυχε να περνούν από το σημείο.

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου και το πιάνο που χρησιμοποίησε ήταν δωρεά του Sir Elton John για τον σταθμό. Η Keys παρουσίασε διάφορα από τα hits της, όπως τα κομμάτια “Empire State of Mind”, “If I Ain’t Got You” και “No One”. Επιπλέον, ερμήνευσε το τελευταίο της single με τίτλο “Lifeline”, το οποίο και έγραψε για την επικείμενη κινηματογραφική διασκευή του Broadway musical και λογοτεχνικού βιβλίου του 1982, The Color Purple.

Η Alicia Keys είναι μόλις μια από πολλούς μουσικούς καλλιτέχνες που έχουν δώσει ολιγόλεπτες εμφανίσεις στον σταθμό, συμπεριλαμβανομένων των John Legend, Tom Odell και Jeff Goldblum. Την περασμένη εβδομάδα, ο Rod Stewart και ο Jools Holland βρέθηκαν μάλιστα εκεί με μια μπάντα 18 ατόμων, παρουσιάζοντας μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σταθμού κομμάτια του επικείμενου δίσκου τους, Swing Fever.