Διάσημος για τις γιγαντιαίες ποσότητες κάνναβης που έχει καπνίσει στη ζωή του, ο Snoop Dogg φαίνεται πως πήρε μια μεγάλη απόφαση για την υγεία του.


Διάσημος για τις γιγαντιαίες ποσότητες κάνναβης που έχει καπνίσει στη ζωή του, ο Snoop Dogg φαίνεται πως πήρε μια μεγάλη απόφαση για την υγεία του, μιας που ο πολυβραβευμένος rapper ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σταματά το κάπνισμα!

Ο Snoop Dogg ανάρτησε στα social media accounts του μια δήλωση η οποία ανέφερε: «Μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου, αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου αυτήν την περίοδο». Καμία άλλη λεπτομέρεια ως προς τα αίτια της απόφασης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο Snoop Dogg – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Calvin Cordozar Broadus Jr – είναι ίσως ο πιο διάσημος stoner στην ιστορία του hip-hop, διαθέτοντας μάλιστα εδώ και χρόνια τον προσωπικό του blunt roller. Ο υπάλληλος αυτός είχε μάλιστα αποκαλύψει ότι όσο δούλευε για τον rapper είχε στρίψει περισσότερα από μισό εκατομμύρια τσιγαριλίκια και ότι ο ίδιος κάπνιζε κατά μέσο όρο 81 από αυτά την ημέρα! Αυτά μπορούν ανά περίπτωση να φτάσουν μέχρι και τα 150 την ημέρα!

Σχετικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον θρυλικό rapper έχουν γίνει γνωστές ανά τα χρόνια, με τον Ed Sheeran να έχει μοιραστεί πρόσφατα ότι μια φορά μαστούρωσε τόσο πολύ μαζί του, που δεν μπορούσε να δει!