Η μεγάλη επιστροφή της Dua Lipa είναι γεγονός και αυτή τη φορά μας παρουσιάζει μια συνεργασία βγαλμένη από τα όνειρά της.


Κυκλοφόρησε και επίσημα η πολυαναμενόμενη επιστροφή της εκρηκτικής Dua Lipa, το psychedelia-inspired track της “Houdini”. Αυτό αποτελεί μια συνεργασία βγαλμένη από τα όνειρά της, με τον Kevin Parker των Tame Impala και τον Danny L Harle να υπογράφουν την παραγωγή του κομματιού.

Σε σχετικές της δηλώσεις, η Dua Lipa ανέφερε για το “Houdini” ότι «ενσαρκώνει εκείνο το συναίσθημα στις 4 το ξημέρωμα, όταν ξέρεις ότι η βραδιά πλησιάζει στο τέλος της και έχεις ιδρώσει λιγάκι, δεν θέλεις όμως το πάρτι να τελειώσει».

«Αυτό το κομμάτι αντιπροσωπεύει τα πιο ελαφριά και απελευθερωτικά κομμάτια  του να είμαι single», πρόσθεσε. «Το “Houdini” είναι πολύ slang, είναι η διερεύνηση της ιδέας του αν κάποιος πραγματικά αξίζει τον κόπο μου ή αν θα του κάνω ghost στο τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει κάτι, αυτή είναι η ομορφιά του να είσαι ανοιχτός σε ό,τι βγάζει η ζωή στο δρόμο σου. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα της προκλητικής ευτυχίας με τους θαυμαστές μου».

Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου κομματιού από την Lipa άρχισαν να κυκλοφορούν νωρίτερα μέσα στο 2023, με την ίδια να έχει δηλώσει μάλιστα ότι ονειρευόταν μια συνεργασία με τον Kevin Parker. Η νεαρή pop star ξεκίνησε για πρώτη φορά να αναφέρεται στην κυκλοφορία του "Houdini" με ένα ζευγάρι teaser που δημοσίευσε στο Instagram της τον περασμένο μήνα. Στη συνέχεια βρέθηκε την Τρίτη (7 Νοεμβρίου) στο Λονδίνο, όπου και προσέφερε μια αποκλειστική πρώτη ακρόαση του “Houdini” σε ένα happening.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του "Houdini", η Lipa ανακοίνωσε τρεις εκδηλώσεις-έκπληξη για τους θαυμαστές της. H πρώτη ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο, με επόμενες να είναι αυτές στο Λος Άντζελες στις 14 Νοεμβρίου και στο Τόκιο στις 20 Νοεμβρίου.

Απολαύστε το “Houdini” εδώ: