«Δεν θα είμαι εδώ για πολύ», γράφει στη νέα της ανάρτηση στο Instagram.


Με νέο social media teaser για καινούρια μουσική επέστρεψε η Dua Lipa στους social media accounts της, οι οποίοι και είχαν σιγήσει τις τελευταίες ημέρες έπειτα μάλιστα από τη διαγραφή του υλικού τους. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε το απόλυτο hint για την κυκλοφορία νέας μουσικής από τη νεαρή pop τραγουδίστρια.

Η Dua Lipa ανάρτησε ένα video της ίδιας στο οποίο εμφανίζεται με ένα μικροσκοπικό κλειδί μέσα στο στόμα της και ένα snippet ενός νέου κομματιού ακούγεται να παίζει στο background. Το video συνόδευε το caption «Δεν θα είμαι εδώ για πολύ (“I’m not here for long”), υπενθυμίζοντας ότι το τελευταίο teaser που αναρτήθηκε στον λογαριασμό έχει ήδη διαγραφεί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι fans της Dua Lipa εικάζουν εδώ και καιρό ότι μια νέα περίοδος για την τραγουδίστρια πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, με τον ενθουσιασμό για τη δισκογραφική της επιστροφή να κορυφώνεται. Το πολυαναμενόμενο follow-up του Future Nostalgia του 2020 tease-άρεται άλλωστε εδώ και μερικά χρόνια από την πλευρά της, ενώ τον Μάρτιο του 2022, η ίδια δήλωσε στον Elton John ότι ήταν έτοιμο κατά το ήμισυ.

Σε συνέντευξη με το New York Times Magazine τον Αύγουστο του 2023, η Lipa είχε αποκαλύψει ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ενώ στο ίδιο profile είχε υπονοηθεί μια συνεργασίας με τον Kevin Parker των Tame Impala για τις ανάγκες της νέας της δουλειάς.