Το track κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρώτη headline arena tour τους επί αμερικανικού εδάφους


Ένα νέο single με τίτλο Honey (Are U Coming?)” κυκλοφόρησαν οι neskin, λίγο πριν από την πρώτη headline arena tour τους επί αμερικανικού εδάφους. Οι ίδιοι πρόκειται να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες και στα MTV VMAs.

«Γράψαμε το κομμάτι μετά την τελευταία μας περιοδεία, όταν είχαμε ακόμη πολλή ενέργεια από το touring και το να ταξιδεύουμε. Το γράψαμε ανάμεσα στο Λονδίνο και το LA», δήλωσε η μπασίστρια Victoria De Angelis. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι είναι κάτι αρκετά καινούριο για εμάς».

Ο frontman Damiano David προχώρησε στο να εξηγήσει τι σημαίνει το κομμάτι: «Είναι η ιστορία κάποιου που δεν διαθέτει φύλο ή οτιδήποτε, εσείς αποφασίζετε τι είναι.

Το track είναι ιδιαίτερα πιθανό να προστεθεί στην setlist της περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ, η οποία και ξεκινά με ένα μεγάλο headline slot στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η εμφάνισή τους στα MTV VMAs θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν, στις 12 Σεπτεμβρίου, και εκεί είναι υποψήφιου στην κατηγορία Best Rock.