Το δημοφιλές trio ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί της το “When the Party’s Over”, όσο 1,500 άτομα παρακολουθούσαν τη συναυλία.


Τις Boygenius προσκάλεσε πρόσφατα η Billie Eilish στη σκηνή, κατά τη διάρκεια ενός intimate show της στο Electric Ballroom του Λονδίνου. Η συναυλία με κοινό 1,500 ατόμων πραγματοποιήθηκε μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα Reading και Leeds Festival το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Το δημοφιλές trio ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με την Eilish το “When the Party’s Over”, με την ίδια να καλεί προηγουμένως το κοινό να κατεβάσει τα κινητά του για να δει τα πρόσωπά του όταν θα ανακοίνωνε τους guests.

Ο τελευταίος δίσκος της Eilish, Happier Than Ever, κυκλοφόρησε το 2021, όμως η ίδια παραμένει διαρκώς ενεργή. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας Barbie, το “What Was I Made For?,”.

Οι Boygenius κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο δίσκο τους, The Record, τον περασμένο Μάρτιο. Το trio θα βγει σε μια εκτεταμένη περιοδεία το φθινόπωρο, η οποία θα κινηθεί σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.