Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τη δημιουργία της μουσικής για τη νέα ταινία με τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια


Λίγο πριν την κυκλοφορία της στις αίθουσες, οι Trent Reznor και Atticus Ross έδωσαν στην δημοσιότητα το companion soundtrack της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, η οποία δεν είναι άλλη από τη νέα περιπέτεια με τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια. Ακούστε τον δίσκο πιο κάτω μέσα από το Spotify.

Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν με τους Jeff Rowe, Seth Rogen και Evan Goldberg να αναλαμβάνουν να δώσουν νέα πνοή στο δημοφιλές franchise, εκεί όπου οι Reznor και Ross υπογράφουν κομμάτια με τίτλους όπως “Dipshits on a Roof”, “Murder the Shreks!”, “Puke Girl”, “Megamind, Gru-Type SH*T” και “Better Than Mark Ruffalo”.

Στο voice cast της ταινίας συμμετέχουν και οι Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo), and Brady Noon (Raphael), Ayo Edebiri (April O’Neil), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), Post Malone (Ray Fillet), Paul Rudd (Mondo Gecko), Hannibal Buress (Genghis Frog), Rose Byrne (Leatherhead), Ice Cube (Superfly), Maya Rudolph (Cynthia Utrom) και John Cena (Rocksteady).

Reznor και Ross συνεργάζονται για ακόμη μια φορά για τις ανάγκες του score ταινίας, με τα πιο πρόσφατα δικά τους soundtracks να είναι για τα Bones and All, Soul και Mank. Οι ίδιοι αναμένεται να γράψουν τη μουσική και για τη νέα ταινία του David Fincher, το επικείμενο The Killer.