Το πρώτο single από τον νέο δίσκο του Offset είναι γεγονός


Το νέο τους single με τίτλο “Jealousy” κυκλοφόρησαν οι Offset και Cardi B, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του Offset.

Σύμφωνα με συνέντευξή του στο Variety, ο Offset σκοπεύει να ακολουθήσει πλέον solo καριέρα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο Offset είχε πρώτα tease-άρει το “Jealousy” στα social media, μέσα από ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Jamie Lee Curtis. Για αυτό πήραν έμπνευση από τη θρυλική συνέντευξη του James Brown στο CNN το μακρινό 1988, η οποία δόθηκε αφού ο ίδιος είχε συλληφθεί για την κακοποίηση της τότε γυναίκας του. Η επιλογή αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα μια διακωμώδηση του Offset σχετικά με το σαφέστατα διαφορετικής – μη εγκληματικής – φύσης drama μεταξύ του ίδιου και της Cardi. Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι εκείνη τον είχε απατήσει, μέσα από ένα social media post που πλέον έχει διαγραφεί. Η ίδια του είχε απαντήσει τότε μέσα από ένα Twitter Spaces session, τραγουδώντας το κομμάτι της Keyshia Cole, “I Should Have Cheated.”

Το “Jealousy” απ’ ό,τι φαίνεται είναι το κομμάτι μέσω του οποίου το ζευγάρι καλλιτεχνών τα βρίσκει μεταξύ του. Αυτό χρησιμοποιεί ένα sample του “Jealous Ass Bitches” των Three 6 Mafia, το οποίο χρησιμοποιεί με τη σειρά του sample της εκδοχής του Grover Washington, Jr. από το 1973 στο κομμάτι της Billie Holiday, “Don’t Explain”.

https://www.instagram.com/p/CvGIqQGtqy5/