Ακούστε τα “All a Share Together Now” και “7 (E Flat Version)” που αναμένεται να συμπεριληφθούν σε μια επικείμενη vault series του εμβληματικού καλλιτέχνη


Δύο ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα κομμάτια του Prince έδωσαν στη δημοσιότητα οι κληρονόμοι του, που αναμένεται να συμπεριληφθούν σε μια επικείμενη vault series του εμβληματικού καλλιτέχνη. Αυτά είναι τα “All a Share Together Now” και “7 (E Flat Version)”, που μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Το “All a Share Together Now” ηχογραφήθηκε το 2006 και δεν κυκλοφόρησε ποτέ, ενώ το “7 (E Flat Version)” είναι ένα remix του τρίτου single του Prince και των New Power Generation από τον δίσκο του 1992, Love Symbol.

Τον Ιούλιο του 2021, οι τρεις νεότεροι ετεροθαλείς αδερφοί και αδερφές του Prince πούλησαν τα δικαιώματα στην κληρονομιά του στην Primary Wave, ενώ η δικαστική διαμάχη που συνεχιζόταν για το τι θα συνέβαινε με το μερίδιο των υπόλοιπων τριών αδερφών του τερματίστηκε το 2022. Αυτοί διατηρούν ένα μέρος, με το υπόλοιπο να ανήκει πια επίσης στην Primary Wave.

Τα “All a Share Together Now” και “7 (E Flat Version)” δεν θα είναι τα μόνα κομμάτια του Prince που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, μιας που ένα δελτίο τύπου tease-άρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις από το vault για τον Αύγουστο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr