Η Peggy Gou πρωτοέπαιξε το τραγούδι της στο ιστορικό Printworks του Λονδίνου. 


Η Peggy Gou, παγκόσμια καλλιτέχνης, παραγωγός, DJ και culture icon επιστρέφει με νέα μουσική έπειτα από 2 χρόνια. Με επιρροές από εκλεκτικούς house ήχους, την pop που καθόρισε τον Balearic ήχο και τη dance μουσική των 90’s και των 00’s το “(It Goes Like) Nanana” διεκδικεί νωρίς το τίτλο για το απόλυτο dance anthem του καλοκαιριού.

Με το “(It Goes Like) Nanana” ξεκινάει η συνεργασία της με την XL Recordings. Στο τραγούδι, όπως και σε άλλες πρόσφατες ηχογραφήσεις της, τραγουδάει η ίδια, ενώ είναι το πρώτο από το εξαιρετικά αναμενόμενο πρώτο της άλμπουμ. “Υπάρχει μία αίσθηση που όλοι έχουμε αλλά δυσκολευόμαστε να περιγράψουμε, η αίσθηση της αγάπης, της ζεστασιάς και του ενθουσιασμού που νιώθεις όταν περιτριγυρίζεσαι από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και η ενέργεια μιλάει από μόνη της. Δύσκολα περιγράφεται αλλά πηγαίνει κάπως έτσι ….”na na na” “ λέει η ίδια για το τραγούδι της.

Η Peggy Gou πρωτοέπαιξε το τραγούδι της στο ιστορικό Printworks του Λονδίνου. “Το Λονδίνο” λέει η ίδια, “και η Αγγλία γενικότερα είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα...εδώ ανακάλυψα την αγάπη μου για τη μουσική και εδώ έχω τόση αποδοχή, έτσι ήταν πολύ φυσιολογικό το νέο μου τραγούδι να πρωτοπαρουσιαστεί εκεί.” 

Η Peggy Gou περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλο το πλανήτη και ακούγεται πλέον απόλυτα φυσιολογικό ότι θα κάνει όχι μία αλλά 3 στάσεις στην Ελλάδα, όπου το κοινό της είναι πια τεράστιο και φανατικό: 8 Ιουλίου στο Tae Kwo Do, 1 Αυγούστου στο Farout Beach (Ίος) και 3 Αυγούστου στο Cavo Paradiso (Μύκονος).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LYRIC VIDEO