Ακούστε το νέο single του με τίτλο “Loveher”, από ένα project που χαρακτηρίζεται ως «ερωτική επιστολή σε ένα queer club».


 

 Η Romy μόλις ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ντεμπούτου solo άλμπουμ της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, δημιουργός και DJ, που γνωρίσαμε ως μέλος των The xx, παρουσιάζει το Mid Air” που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την Young.

 To “Mid Air” είναι ένα άλμπουμ για την χαρά, την σωτηρία και το καταφύγιο που μπορεί κανείς να βρει σε ένα dancefloor. Ένα άλμπουμ που πραγματεύεται την αγάπη, τη θλίψη, τις σχέσεις, την ταυτότητα και τη σεξουαλικότητα. Είναι ένα γράμμα αγάπης προς τα queer clubs με τα οποία συνδέθηκε η Romy και βρήκε τον δικό της κύκλο. Είναι ένα άλμπουμ που περιγράφει το ταξίδι μέσα από τη θλίψη και τον πόνο της καρδιάς, προς την ευφορία αλλά και την εκδήλωση της σεξουαλικής ταυτότητας (αν και η ίδια το έχει κάνει πολλά χρόνια πριν).

Στο “Mid Air” η Romy δούλεψε με τους παραγωγούς Fred again.. and Stuart Price, καθώς και με τον Jamie xx στο πρόσφατο single “

”. Το “Mid Air” συνοψίζει όλα τα στοιχεία του ήχου που η Romy περιγράφει ως «συναισθηματική μουσική για χορό». Ο ήχος αυτός που σκοπό έχει να φέρνει κοντά τον κόσμο, αποδεικνύει την αγάπη της Romy για τη χορευτική μουσική και την κλασική δημιουργία τραγουδιών ισορροπώντας ανάμεσα στην ευφορία, τη φυγή, τη θλίψη και τη μελαγχολία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr