Jack Black και Kyle Gass σε μια country στροφή και μια ωδή στο gaming


Το πρώτο τους κομμάτι εδώ και πέντε χρόνια κυκλοφόρησαν μόλις οι Tenacious D, το οποίο και τιτλοφορείται “Video Games”. Το comedic duo των Jack Black και Kyle Gass φαίνεται πως στο νέο του κομμάτι πραγματοποιεί μια country στροφή και μια ωδή στο gaming.

Το banjo-powered κομμάτι έχει διάρκεια μόλις λίγο περισσότερο από ένα λεπτό, ενώ συνοδεύεται από ένα animated video των Oney Plays, με συνσκηνοθέτες τους Adam Paloian (SpongeBob SquarePants) και Chris “Oney” O’Neill  (“Oney Plays” στο YouTube).

Στο clip βλέπουμε τους Black και Gass να παίρνουν τη μορφή διάφορων χαρακτήρων  από video-games, σε ένα έργο γεμάτο από αναφορές στην παιδική μας ηλικία, αλλά και με πληθώρα από κωμικές γκάφες των πρωταγωνιστών.

Πρόσφατα, ο Jack Black κυκλοφόρησε και το solo single “Peaches”, μια μπαλάντα που ακούστηκε στην επιτυχημένη ταινία The Super Mario Bros. Movie στην οποία ο ίδιος συμμετείχε. Το κομμάτι βρέθηκε μάλιστα ακόμη και στο Billboard Hot 100, έχοντας γίνει πρώτα viral στο YouTube και σε άλλα streaming services.

Δείτε το video για το “Video Games”:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr