Μπορεί ένα τραγούδι να μας δημιουργήσει πολλά συναισθήματα; Η Ελένη Φουρέιρα και η Amita Motion το αποδεικνύουν και σε καλούν να εκφραστείς μαζί τους


Έχεις νιώσει στο άκουσμα ενός μουσικού κομματιού την απόλυτη έκρηξη συναισθημάτων; Την απόλυτη ευφορία, την έκσταση και τη χαρά, αλλά και τη συναισθηματική συντριβή ή τη λύτρωση από τη βαθιά θλίψη; Η μουσική είναι το πλέον αδιαμφισβήτητο μέσο για την έκφραση ακόμη και των πιο απόκρυφων συναισθημάτων μας και ο πιο μαγικά απελευθερωτικός τρόπος να δείξεις στους γύρω σου το πώς νιώθεις – ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει αρνητικά ή θετικά συναισθήματα. Και αυτή την άνοιξη, η Amita Motion και η reggaeton queen της γενιάς μας, η Ελένη Φουρέιρα, συμπράττουν για να στο υπενθυμίσουν!

Λίγους μήνες μετά το σύντομο διάλειμμά της από τη μουσική για να γίνει μητέρα, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει πιο δυναμική και κεφάτη από ποτέ και δημιουργεί με την Amita Motion το επόμενο TikTok trend που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις στην αρχική σου, αλλά και να δοκιμάσεις με την παρέα σου! Η έμπνευση; Μα φυσικά η καμπάνια της Amita Motion Free Your Emotion, που σε καλεί να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου – όποια κι αν είναι αυτά – με στόχο να μετατρέψεις κάθε τί αρνητικό σε θετικό και να γεμίσεις από much needed θετική ενέργεια!

Τι θα συμβεί λοιπόν σε αυτή τη σύμπραξη; Η Ελένη Φουρέιρα και η Amita Motion θα δημιουργήσουν ένα νέο τραγούδι – σίγουρο hit του καλοκαιριού – καλώντας παράλληλα το κοινό – εσένα και τους φίλους σου δηλαδή – να εκφράσει μέσα από αυτό τα συναισθήματά του.

Ένα απόσπασμα του νέου αυτού τραγουδιού θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκτελέσεις, εμπνευσμένες από τα βασικά συναισθήματα της καμπάνιας Free Your Emotion, δηλαδή την αγάπη και τη λύπη. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι φυσικά να τα απολαύσεις στο TikTok, να τα τραγουδήσεις και να τα χορέψεις με πάθος – όπως άλλωστε μόνο εσύ ξέρεις – και να εκφράσεις με όποιον τρόπο εσύ διαλέξεις τα συναισθήματά του. Και ξέρουμε ότι σίγουρα κατακλύζεσαι από αυτά, οπότε καιρός να τα βγάλεις από μέσα σου εμφατικά, αφήνοντάς τα ελεύθερα.

Το τραγούδι της Ελένης και της Amita θα ακουστεί για πρώτη φορά ολοκληρωμένο και ολοζώντανα στον θεσμό που αγαπήθηκε όσο λίγους: την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, που αναμένεται πιο hot αλλά και emotional από ποτέ.

Μείνε λοιπόν συντονισμένος/-η για περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια που θα σε κάνει να απελευθερώσεις όσα νιώθεις, γιορτάζοντάς το στο TikTok και στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 που πλησιάζει.

Δες και τι έχει να σου πει η Ελένη Φουρέιρα, μέσα από το σχετικό της βίντεο στο TikTok!

@iamfoureira

Μέσα από τη μουσική εκφράζω αυτό που νιώθω!Εσείς; Με την Amita Motion, ετοιμάζουμε κάτι που θα απελευθερώσει τα δικά σας συναισθηματα. #freeyouremotion

♬ πρωτότυπος ήχος - Foureira