Σχεδόν 20 χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία των ΛΕΞ, Anser & Eversor, MC Yinka και πολλών ακόμη στους κήπους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


 20.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (6/5) στους κήπους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση στα δικαστικά έξοδα των τεσσάρων αναρχικών Φώτη Δ., Ιάσονα Ρ., Παναγιώτη Β., Λάμπρου Β., που βρίσκονται προφυλακισμένοι εδώ και αρκετούς μήνες με ελλιπή στοιχεία.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι ΧΑΡΑ, ANSER & EVERSOR, SCI-FI RIVER, TINY JACKAL AND THE YELLOW MARY, ΝΙΟ.ΣΤΕ., MC YINKA, ΖΗΝΩΝ, ΦΙΑΣΚΟ, ΑPΟ και ο ΛΕΞ.

H είσοδος ήταν ελεύθερη στο κοινό, ενώ υπήρξε κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση, στο οποίο ξεκαθαριζόταν πως «σεξιστικές, ρατσιστικές και ευρύτερα παραβιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές».

Ο χώρος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου άρχισε από νωρίς κιόλας να γεμίζει από νέους και νέες που θέλησαν να στηρίξουν με την παρουσία τους το κάλεσμα, με την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά μετά από καιρό τον αγαπημένο τους ΛΕΞ και όλους τους υπόλοιπους καλλιτέχνες της βραδιάς.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που ο ΛΕΞ ανέβηκε στη σκηνή της Γεωπονικής και αποθεώθηκε από το κοινό, όπως και φωτογραφίες από τον κατάμεστο χώρο.