Ακούστε το ολοκαίνουριο κομμάτι τους


Το νέο τους single με τη Phoebe Bridgers κυκλοφόρησαν οι National, το οποίο τιτλοφορείται “Your Mind Is Not Your Friend”.

Το μελαγχολικό κομμάτι με πιανιστική βάση αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο preview του επικείμενου, ένατου δίσκου της μπάντας με τίτλο First Two Pages Of Frankenstein. Αυτός θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου.

“Don’t you understand?/ Your mind is not your friend again/ It takes you by the hand/ And leaves you nowhere”, τραγουδά ο frontman τους, Matt Berninger, όσο η Bridgers συμμετέχει στο κομμάτι στα backing vocals.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το single «αντιμετωπίζει τις περιπλοκές του κοινού μυαλού και την δυσβάσταχτη φύση του λεπτομερούς ελέγχου», ενώ αυτό γράφτηκε σε μια περίοδο που ο Berninger αντιμετώπιζε έντονο writer’s block.

Το “Your Mind Is Not Your Friend” συνοδεύει ένα νοσταλγικό μουσικό video, σε σκηνοθεσία του αδερφού της Bridgers, Jackson. Αυτό γυρίστηκε στο Los Angeles, ενώ πρωταγωνιστής του είναι ο αδερφός του Berninger, Tom .

Ο Matt Berninger δήλωσε επίσης ότι ο τίτλος και οι στίχοι του κομματιού είναι εμπνευσμένοι από τις συμβουλές της συζύγου του, Carin Besser, όσο εκείνος πάλευε με την κατάθλιψη: «Αυτό δεν είσαι εσύ, δεν είναι αληθινό, αυτό είναι απλά ο εγκέφαλός σου αυτή τη στιγμή, το μυαλό σου δεν είναι φίλος σου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr