Οι In Flames θα είναι οι special guests την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μαζί με τους headliners, Nightwish, και τους Insomnium, ενώ οι Bleed From Within είναι το 4ο όνομα από το εξωτερικό που συμμετέχει στο lineup της Τετάρτης 28 Ιουνίου, μαζί με τους headliners, Amon Amarth και Kreator, και τους Heaven Shall Burn.


Το Release Athens 2023 υποδέχεται δύο ακόμα ονόματα του σκληρού ήχου, στην Πλατεία Νερού. Οι μεγάλοι In Flames θα είναι οι special guests την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μαζί με τους headliners, Nightwish, και τους Insomnium, ενώ οι Bleed From Within είναι το 4ο όνομα από το εξωτερικό που συμμετέχει στο lineup της Τετάρτης 28 Ιουνίου, μαζί με τους headliners, Amon Amarth και Kreator, και τους Heaven Shall Burn.

Οι In Flames είναι ένα από τα πιο επιδραστικά heavy metal συγκροτήματα των τελευταίων τριάντα ετών, οι οποίοι βοήθησαν στην καθιέρωση της σύγχρονης μελωδικής death metal σκηνής αλλά και του metalcore, στις αρχές των 00s. Χάρις τα ιδιαίτερα riffs και τις καινοτόμες συνθέσεις τους, το συγκρότημα εξελίχθηκε από ένα underground σχήμα σε πρωτοπόρους της metal σκηνής που δεν σταμάτησαν να εξελίσσουν τον ήχο τους και να πειραματίζονται.

Από τότε που σχηματίστηκαν, στο Gothenburg της Σουηδίας το 1990, το θρυλικό αυτό γκρουπ αποτελεί πρότυπο του τι σημαίνει να παραμένεις πιστός στο όραμά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr