Το συνοδευτικό video για το lead single του επικείμενου '-' είναι εδώ


Το μουσικό video του “Eyes Closed” έδωσε στη δημοσιότητα ο Ed Sheeran, το οποίο και αποτελεί το lead single του επικείμενου δίσκου του, ‘-‘.

Στο video, ο τραγουδιστής εμφανίζεται να υποφέρει από την αγάπη και την απώλεια έπειτα από τον θάνατο δύο πολύ κοντινών του ανθρώπων, του Jamal Edwards και του Αυστραλιανού cricketer, Shane Warne.

Αν και το “Eyes Closed” είναι ένα pop-leaning κομμάτι, για τον καλλιτέχνη είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι «για το να χάνεις κάποιον, το να αισθάνεσαι ότι κάθε φορά που βγαίνεις θα πέσεις πάνω του και για το ότι όλα τελικά θυμίζουν εκείνον και όλα όσα κάνατε μαζί».

Δείτε το “Eyes Closed” του Ed Sheeran:

Στο video, ο Sheeran ακολουθείται από ένα τεράστιο fluffy πλάσμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να δει και που μοιάζει να είναι ο «φανταστικός του φίλος».

Το “Eyes Closed” είναι το πρώτο single του δίσκου που ο Ed Sheeran αναμένεται να κυκλοφορήσει, ο οποίος προφέρεται “Subtract”. Αυτός θα γίνει διαθέσιμος στις 5 Μαΐου από την Asylum/Atlantic, με ένα Disney+ ντοκιμαντέρ για τον ίδιο με τίτλο Ed Sheeran: The Sum of it All να κάνει την πρεμιέρα του στις 3 Μαΐου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr