Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του καλλιτέχνη;


Την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ανακοίνωσε ο Rufus Wainwright ο οποίος και θα τιτλοφορείται Folkocracy. Σε αυτόν αναμένεται να ακούσουμε συνεργασίες του καλλιτέχνη με μεγάλα ονόματα όπως οι David Byrne, ANOHNI, John Legend και πολλούς ακόμη.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει «folk music reinventions» και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου από τη BMG, συμπίπτοντας μάλιστα με τα 50α γενέθλια του τραγουδοποιού. Μερικοί ακόμη από τους καλλιτέχνες που θα συμβάλουν σε αυτόν είναι οι special guests Brandi Carlile, Sheryl Crow, Chaka Khan, Andrew Bird, Nicole Scherzinger, Susanna Hoffs, Van Dyke Parks και Madison Cunningham.

Ο Wainwright δήλωσε πως ο δίσκος είναι για εκείνον ένα «ηχογραφημένο πάρτι και ένα δώρο γενεθλίων» για τον ίδιο.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας έγινε μέσα από το lead single “Down in the Willow Garden”, στο οποίο συμμετέχει η Brandi Carlile.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή του διαχρονικού συνεργάτη του Wainwright, Mitchell Froom, και αποτελεί follow-up του Unfollow The Rules από το 2020.

Στο closer κομμάτι του δίσκου, “Wild Mountain Thyme”, συμμετέχουν οι αδερφές, η θεία, η ξαδέρφη και μια κοντινή φίλη του Wainwright, ενώ η εκλιπούσα μητέρα του, Kate McGarrigle, συνοδεύει στο banjo.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr