Το κομμάτι από το The Black Panther: Wakanda Forever είναι υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία Best Original Song


Στα Oscars του 2023 θα ερμηνεύσει το “Lift Me Up” η Rihanna, η οποία και είναι προσκεκλημένη της Ακαδημίας στην λαμπερή τελετή των βραβείων για την ερμηνεία του τμήματος του Black Panther: Wakanda Forever soundtrack, που είναι υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία Best Original Song

Τα βραβεία θα απονεμηθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου και θα μεταδoθούν στην Αμερική από το ABC. Παρουσιαστής της τελετής θα είναι ο Jimmy Kimmel ενώ αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood.

Μαζί με το “Lift Me Up” είναι υποψήφιο το κομμάτι της Lady Gaga, “Hold My Hand” και το “This Is a Life” του David Byrne και της Mitski μεταξύ άλλων.

Η Rihanna δημιούργησε το “Lift Me Up” μαζί με τον παραγωγό Ludwig Göransson, και τον σκηνοθέτη του Black Panther: Wakanda Forever, Ryan Coogler. Πρόκειται για ένα από τα δύο tracks της για την επιτυχημένη ταινία της Marvel, με το άλλο να είναι το “Born Again”. Η Rihanna δεν ερμήνευσε κανένα από τα δύο κομμάτια στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Super Bowl halftime show του 2023, τα χρωστάει λοιπόν στους θαυμαστές της ανά τον κόσμο και στη ζωντανή εκδοχή τους!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr