Δείτε ολόκληρο το concert film στη σχετική ιστοσελίδα


Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Nick Cave και οι Bad Seeds κυκλοφόρησαν τον 15ο δίσκο της καριέρας τους, το αξεπέραστο Push the Sky Away. Σε αυτόν θα έπαιζαν για πρώτη φορά δίχως τη συμμετοχή του Mick Harvey, αλλά με έναν Barry Adamson να επιστρέφει στο συγκρότημα. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του, θα το ερμήνευαν ολόκληρο ζωντανά στο Fonda Theater του Los Angeles.

Για να γιορτάσουν λοιπόν σήμερα τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του δίσκου, ο Nick Cave και οι Bad Seeds έδωσαν στη δημοσιότητα ολόκληρο το concert film που είχαν γυρίσει εκείνο το βράδυ για τους θαυμαστές τους, το οποίο και μπορείτε να stream-άρετε δωρεάν για περιορισμένο διάστημα στην ιστοσελίδα Push the Sky Away.

Το site περιλαμβάνει ακόμη exclusive videos με το making of του Push the Sky Away, όπως και live εμφανίσεις και τα official music videos για τα singles του δίσκου, “Jubilee Street” και “Higgs Boson Blues”.

«Το Push the Sky Away ήταν η αρχή μια νέας, άγριας περιπέτειας για τους Bad Seeds», δήλωσε ο Nick Cave σε σχετικό statement.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr