Δείτε τα prοmo videos της Rihanna από την Apple Music για την εμφάνισή της στο Halftime Show του Super Bowl


Κυκλοφόρησαν και επίσημα τα 3 πρώτα prοmo videos της Rihanna για το φετινό Super Bowl Halftime Show, βάζοντάς μας στο πνεύμα για την επικείμενη εμφάνισή της που θα σημάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο μουσικό στερέωμα έπειτα από απουσία ετών, αλλά και τη γέννηση του γιου της.

Το 2023 είναι η πρώτη χρονιά που η Apple Music αναλαμβάνει το ρόλο χορηγού στο Super Bowl, γι’ αυτό και τα prοmo videos της Rihanna δημιουργήθηκαν από την εταιρεία και δημοσιοποιήθηκαν στους σχετικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα. Έτσι, το Rihanna’s Road to Halftime έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral στα social media, δυο εβδομάδες πριν από την ημέρα του πρώτου παιχνιδιού και της έναρξης της διοργάνωσης.

To πρώτο video είναι εμπνευσμένο από τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, δηλαδή τα νησιά Barbados, κάνοντας ένα άτυπο flashback στην παιδική ηλικία της RiRi, αλλά και στην κουλτούρα του τόπου της.

https://www.instagram.com/p/Coczq_Rj2cS/

Στο δεύτερο prοmo video παρουσιάζονται οπαδοί από τις 32 ομάδες του NFL που συμμετέχουν στη διοργάνωση, οι οποίοι και ενώνουν τις φωνές τους τραγουδώντας δυνατά το “Stay” της Riri.

https://www.instagram.com/p/CoUrd7hDQBD/

Τέλος, στο τρίτο clip παρουσιάζεται η δημοφιλής Νεοϋορκέζα κοσμηματοπώλης, A$AP Eva, όσο η ίδια δημιουργεί ένα κόσμημα καλυμμένο από διαμάντια σε σχήμα του "R", εμπνευσμένο από το όνομα της τραγουδίστριας, αλλά και το αγαπημένο τραγούδι της, "Diamonds".

https://www.instagram.com/p/CoaLeH8pg_8/

Το 57ο Super Bowl του 2023 θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, με τις περσινές εμφανίσεις των Jennifer Lopez και Shakira στο Halftime Show να έχουν χαραχθεί στη μνήμη όχι μόνο των οπαδών του εν λόγω πρωταθλήματος, αλλά στην πραγματικότητα ολόκληρου του πλανήτη που παρακολουθεί φανατικά το δρώμενο.

To trailer για την εμφάνιση της Rihanna στη θρυλική διοργάνωση, είχε κυκλοφορήσει πριν από τρεις εβδομάδες και πάλι από την Apple Music.