Το gospel κομμάτι γράφτηκε από την Parton και φέρει τον τίτλο “Peace Like a River”


Το gospel κομμάτι γράφτηκε από την Parton και φέρει τον τίτλο “Peace Like a River”

Ένα ντουέτο των Dionne Warwick και Dolly Parton πρόκειται να ακούσουμε σύντομα, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Warwick κατά τη διάρκεια του talk show της Tamron Hall όπου βρέθηκε ως special guest.

«[Η Parton] μου έστειλε ένα κομμάτι που ήθελε να ηχογραφήσω και της είπα, «ΟΚ, μια χαρά»», ανέφερε η Warwick για την επικείμενη συνεργασία.

«Είναι γλυκύτατη, την γνωρίζω. Μου έστειλε κι άλλο ένα κομμάτι που θα κάνουμε ως ντουέτο. Είναι ένα gospel κομμάτι με τίτλο “Peace Like a River”. Το έγραψε εκείνη και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό. Είμαι πραγματικά. Έχω κάνει τόσα ντουέτα ανά τα χρόνια, όμως αυτό θα είναι τόσο ιδιαίτερο».

Αν και οι Warwick και Parton δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ο δεσμός μεταξύ τους δεν είναι καινούριος: η Parton έγραψε στο παρελθόν το “I Will Always Love You” , το οποίο και διασκεύασε η πρώτη ξαδέρφη της Warwick, η εμβληματική Whitney Houston. «Ήταν προμελετημένο», δήλωσε χαμογελώντας η Warwick στην Hall. «Ο Θεός έχει σχέδιο».

Η τελευταία συνεργασία της Warwick ήταν το 2021 με τον Chance the Rapper στο ντουέτο τους, “Nothing’s Impossible”. Την ίδια χρονιά, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί και με την Taylor Swift.

Πηγή