Το docuseries Nicki καταγράφει σε έξι επεισόδια την πορεία της δημοφιλούς rapper από την αφάνεια στο απόλυτο stardom του σήμερα


Το trailer της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Nicki Minaj με τίτλο Nicki έγινε πρόσφατα διαθέσιμο στο κοινό, στο οποίο και καταγράφεται σε έξι επεισόδια η πορεία της δημοφιλούς rapper από την αφάνεια στο απόλυτο stardom του σήμερα.

Μέσα από το trailer, οι θαυμαστές της Minaj μαθαίνουν ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της τραγουδίστριας να γίνει τόσο διάσημη, ενώ παρουσιάζονται όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έγχρωμη γυναίκα στη hip-hop σκηνή των ΗΠΑ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ Nicki πρόκειται να συμπέσει με την κυκλοφορία του πέμπτου της άλμπουμ, με το trailer αυτού να τελειώνει με τη δήλωση της Minaj στην οποία ισχυρίζεται ότι «πρέπει να κάνει μουσική για να διατηρεί σώας τας φρένας».

Δείτε το πρώτο trailer του Nicki εδώ:

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Nicki δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο είναι ότι αυτό θα προβληθεί από το HBO Max πριν από το τέλος του χρόνου.

Το trailer έρχεται λίγο πριν από την κυκλοφορία του επόμενου νέου single της Minaj, του “Freaky Girl”, στις 11 Αυγούστου. Αυτή θα είναι και η Πέμπτη κυκλοφορία της για το 2022, μετά τα κομμάτια της “Do We Have A Problem?”, “Bussin”, “Blick Blick” και “We Go Up”.