Το συγκρότημα από την Ιταλία, που έγινε παγκοσμίως γνωστό από τη συμμετοχή του στην περσινή Eurovision, ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στο Saturday Night Live


Το μουσικό τους ντεμπούτο στο Saturday Night Live ετοιμάζονται να κάνουν οι Ιταλοί superstars πλέον Måneskin, που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί μετά τη συμμετοχή και τη νίκη τους στην Eurovision του 2021.

Η καριέρα του συγκροτήματος φαίνεται να έχει εκτοξευθεί πλέον, με τους ίδιους να εμφανίζονται τις τελευταίες εβδομάδες διαρκώς σε τηλεοπτικές εκπομπές στην αμερικανική ήπειρο.

Οι Måneskin αναμένεται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια τους στο επεισόδιο του Saturday Night Live που θα προβληθεί στις 22 Ιανουαρίου. Αυτό θα παρουσιάσουν οι MacGruber και ο ηθοποιός του Last Man On Earth, Will Forte, ο οποίος υπήρξε επίσης παλαιότερα μέλος του SNL cast.

«Μην χάσετε το επόμενο Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, τη live εμφάνισή μας στο Saturday Night Live show του @nbc», έγραψε το συγκρότημα στον λογαριασμό του στο Twitter. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε @nbcsnl!».

Μετά την εμφάνισή τους στο show, οι Ιταλοί rockers αναμένεται να ξεκινήσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα εγκαινιαστεί στο O2 Academy στο Brixton του Λονδίνου στις 6 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας για την μέχρι τώρα τεράστια επιτυχία τους, οι Måneskin δήλωσαν πρόσφατα στο μουσικό περιοδικό ΝΜΕ: «Αυτό ήταν για εμάς το μεγαλύτερό μας όνειρο, οπότε ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει. Θέλουμε πάρα πολύ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο να κρατήσουμε την προσοχή του κοινού γράφοντας νέα μουσική και κάνοντας πολλές συναυλίες στην Ευρώπη, αλλά και πιο μακριά. Εργαζόμαστε σκληρά και θέλουμε να παίξουμε παντού. Τώρα μόλις προσπαθούμε να μάθουμε πως θα διαχειριστούμε όλο αυτό που συμβαίνει».