Ο μουσικός που άφησε ιστορία αφηγείται τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ‘Story For Sleep: A Peaceful Winter Night’, για όλους εμάς που χρειαζόμαστε ένα bedtime story για καληνύχτα!


Ένα νέο Χριστουγεννιάτικο audio tale μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ο Nile Rodgers, με τίτλο Story For Sleep: A Peaceful Winter Night.

Ο θρυλικός μουσικός των Chic αφηγείται την τελευταία ιστορία μιας σειράς από ηχητικά της Apple Music με τίτλο ‘From Apple Music With Love’, η οποία δεν είναι άλλη από μια Χριστουγεννιάτικη σειρά στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες και celebrities.

Οι χρήστες της Apple Music θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δώρο την ημέρα από τη σειρά, από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, όπως αυτό του ντοκιμαντέρ The Lockdown Sessions, δια χειρός Elton John.

Στο Story For Sleep…, ο Rodgers παρουσιάζει μια χειμερινή ιστορία η οποία συνοδεύεται από τους απαραίτητους ήχους του χειμώνα, όπως αυτόν του ανέμου σε μια χιονοθύελλα ή του τζακιού ενός ζεστού σπιτιού.

Η ηχογράφηση 39 λεπτών είναι χωρισμένη σε έξι μέρη, που περιλαμβάνουν τα  ‘Walking Through A Snowy Woods’ και ‘A Cozy Cabin Up Ahead’.

Η Apple Music πρόκειται να διαθέσει ακόμη περισσότερες αντίστοιχες ηχογραφήσεις στο κοινό της, με καλλιτέχνες όπως οι Coldplay, Mariah Carey και πολλούς ακόμη. Προηγούμενες δουλειές που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περιλαμβάνουν ηχογραφήσεις με τους Lorde, Idris Elba και Gwen Stefani.

Ακούστε εδώ το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Nile Rodgers και μπείτε σε διάθεση Χριστουγέννων από τώρα!