Δύο από τις πιο φρέσκες εγχώριες μουσικές προσωπικότητες συνομιλούν στο Avopolis Radio και το Platform Conversations, σήμερα Τρίτη 19/1 στις 19:00 και εγκαινιάζουν έτσι μια σειρά απροσδόκητων μουσικών διαλόγων.


Υπάρχουν ακόμα αντίθετοι μουσικά κόσμοι; Και γιατί πλέον είναι σημαντικό η μουσική δημιουργία να υπάρχει πέρα από κατηγορίες και όρια; 

Δύο από τις πιο δραστήριες, φρέσκες και με άποψη μουσικές προσωπικότητες της χώρας, συζητούν μεταξύ τους, όπως άλλωστε οφείλουν να κουβεντιάζουν οι καλλιτέχνες. Μόνο που αυτή την φορά τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά και οι ακροατές - αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ερωτήσεις και σχόλια από εδώ.

Οι δύο πρώτοι καλεσμένοι, σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00, δεν είναι άλλοι από τον Saske και τον Ερμή. Μπορεί να προέρχονται από φαινομενικά ετερόκλητα μουσικά είδη (o Spotify λογαριασμός τους Ερμή είναι γεμάτος λυρικές και κινηματογραφικές παραγωγές ενώ ο Saske είναι ένα από τα νέα ονόματα που έκαναν μαζικό το rap στην Ελλάδα)  αλλά στον ελεύθερο από προκαταλήψεις, σύγχρονο μουσικό κόσμο, η όποια πιθανή συνεργασία τους θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Με τον Ερμή Γεραγίδη να είναι ακόμη ζεστός από τη viral επιτυχία που γνωρίζει η παραγωγή του στο κομμάτι "January 8th” και η γενικότερη συνεργασία του με τον πολυσυζητημένο, τελευταία, good job nicky και τον Οδυσσέα "Saske" Ντζιμάνη να σπρώχνει ακόμα πιο μπροστά την εγχώρια rap ατζέντα, συνεργαζόμενος πέρσι με τους Grandbois, Moose και Kareem Kalokoh στο “Mal Di Luna”, οι απόψεις των δύο γύρω από τα όρια της μουσικής συνεργασίας και το μέλλον της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Την κουβέντα των δύο συντονίζει ο Δημήτρης Λιλής, ζωντανά από το studio του avopolisradio.gr

Η συζήτηση γίνεται στα πλαίσια της ενέργειας Conversations που διοργανώνει το platform.gr.

Συντονιστείτε σήμερα στις 19:00 εδώ.