Μάλιστα θα ακούσουμε σε αυτόν και τον συνεργάτη του, Warren Ellis


Μέσα στην πανδημία, ο Nick Cave μπήκε στο Alexandra Palace του Λονδίνου για μια live performance, το Idiot Prayerτο οποίο είδαμε αλλά και ακούσαμε ως live δίσκο. Στο μεταξύ, ο μουσικός συνεχίζει φυσικά να επικοινωνεί με τους fans του μέσα από το The Red Hand Files (όπως έκανε πριν μερικούς μήνες με έλληνα φαν του).

Μέσα από το The Red Hand Files, τώρα, έρχεται μια άλλη αποκάλυψη που αφορά τον επόμενο δίσκο του. Ο Nick Cave πριν περίπου έναν μήνα, αναφερόμενος στην ακύρωση της περιοδείας του με τους Bad Seeds σχολίασε πως πρόκειται για «μια μεγάλη απογοήτευση για μένα και τη μπάντα». Συμπληρώνοντας: «Ώρα να φτιάξω έναν δίσκο».

Σε νέα απάντηση του σε fan του ο οποίος ρώτησε τον μουσικό πώς περνάει το lockdown, ο Nick Cave έδωσε μια μακροσκελή απάντηση, η οποία κλείνει ως εξής: «Τέλος πάντων, όπως υποσχέθηκα την τελευταία φορά, πήγα όντως στο στούντιο -με τον Warren- για να φτιάξω δίσκο. Θα λέγεται CARNAGE».

Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε περισσότερα πέρα από τον τίτλο του δίσκου και το γεγονός ότι σε αυτόν θα ακούσουμε τον στενό του συνεργάτη Warren Ellis. 

Πηγή