O Lemmy δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά είστε σίγουροι πως γνωρίζετε όλα όσα νομίζετε για τη πολυτάραχη ζωή του;


Το ντοκιμαντέρ με πτυχές από την καριέρα του Lemmy, ενδιαφέρουσες απόψεις, παρασκήνια συναυλιών και πολλά ονόματα παρόντα (Metallica, Οzzy Osbourne, Henry Rollins, Mick Jones, Anthrax, Slash κ.α.) θα προβληθεί δωρεάν την Κυριακή 28/6 στις 22:00 στο  Backstage Film Festival powered by Pizza Χρυσή Ζύμη.

 

Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με φίλους, θαυμαστές και ομοίους του θρυλικού ιδρυτή των Motörhead, όπως οι Slash, Ozzy Osbourne, Lars Ulrich, Robert Trujillo, φανερώνονται λιγότερο γνωστές πτυχές και ανέκδοτες ιστορίες από τη ζωή του Lemmy. Πέρα από τις περιοδείες του με τους Motörhead, το ντοκιμαντέρ αυτό δείχνει το πώς ο Lemmy περνούσε αμέτρητες ώρες στο Rainbow Bar στο Λος Άντζελες, που είναι και ο λόγος που δεν άφησε ποτέ το φτηνό του διαμέρισμα, καθώς βρισκόταν σε απόσταση βολής από το αγαπημένο του στέκι.

Οι συζητήσεις με τον Dave Grohl, ο γιος του Paul και κιθαρίστας που τον έχει συνοδεύσει στη σκηνή και πολλοί ακόμη αφηγούνται πικάντικες ιστορίες, σε ένα ντοκιμαντέρ που ενδιαφέρει όλους τους Motorheads, ανεξαιρέτως.

Δες το trailer:

Την Κυριακή λοιπόν μάζεψε την παρέα, 15’ πριν την προβολή διάλεξε την αγαπημένη σας γεύση από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (την ξεχωριστή… Barbeque, την κλασική Margherita, τη διάσημη Special), με εκλεκτά υλικά και μυρωδάτες σάλτσες με βότανα & μπαχαρικά. Πίτσα, ανοιχτά παράθυρα ή βεράντα και η ένταση δυνατά για να απολαύσουμε μουσικάρες. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza

Τι είναι το Backstage Film Festival
Ένα online φεστιβάλ, powered by Pizza Χρυσή Ζύμη, με δωρεάν μουσικές ταινίες για όλους. Για τέσσερις εβδομάδες δίνουμε καθημερινό ραντεβού στο Avopolis και βλέπουμε κορυφαίες μουσικές ταινίες, χωρίς περιορισμούς.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το "Films louder than Music".