Μετά την καραντίνα και την περιπέτεια του Tom Hanksμε τον COVID-19, αναζητούνται τρόποι να ξεκινήσει άμεσα και πάλι η παραγωγή.


Μετά την καραντίνα και την περιπέτεια του Tom Hanksμε τον COVID-19, αναζητούνται τρόποι να ξεκινήσει άμεσα και πάλι η παραγωγή.

Είχαμε μιλήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ, με προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής στους κινηματογράφους τότε, την 1η Οκτωβρίου του 2021. Από τότε ο κόσμος γύρισε ανάποδα, βέβαια, ακόμα και ο Tom Hanks, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, βρέθηκε θετικός στον COVID-19, κι έτσι η παραγωγή της ταινίας είχε μπει... στον πάγο.

Χθες δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου, όπου αποκαλύφθηκε ότι αναζητούνται τρόποι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα σχετικά άμεσα, πάντα διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία όσων θα συμμετάσχουν. Μάλιστα από την παραγωγό εταιρείαεκπονείται και σχετικό πλάνο ασφαλείας που θα αφορά όλα τα γυρίσματα, ώστε να επιστρέψουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κανονικότητα.

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας, όπως έχουμε πει, βρίσκεται η Warner Bros. Τίτλος ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο τη σκηνοθεσία γνωρίζουμε ότι έχει αναλάβει ο Baz Luhrmann, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του το Moulin Rouge! (2001) και το The Great Gatsby (2013). Στο φιλμ, όπως είπαμε, θα παίζει και ο Tom Hanks, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του συνταγματάρχη Tom Parker -του δαιμόνιου δηλαδή μάνατζερ του Presley. Ως πρωταγωνιστής αποκαλύφθηκε ο 27χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Austin Butler από την Καλιφόρνια.

Πηγή