Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.


Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

Pixel

Είναι αλήθεια ότι τα drive-in φεστιβάλ / συναυλίες / σινεμά είναι παγκόσμια τάση και θα τα βλέπουμεόλο και συχνότερα στην μετα-καραντίνα εποχή. Και είναι μια ενδιαφέρουσα και safe λύση για να παρακολουθήσει κανείς δρώμενα, πόσω μάλλον όταν γίνονται για καλό σκοπό, όπως το πρώτο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας. Χθες το βράδυ, το τελευταίο ξεκίνησε με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίστηκεαφιλοκερδώς μαζί με τον Παντελή Καναράκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που το οργάνωσαν και σε αυτούς που συμμετείχαν και πρόσφεραν σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέχρι εδώ καλά, στη θεωρία δηλαδή. Γιατί στην πράξη, ο κόσμος πάρκαρε τα αυτοκίνητα καιβγήκε έξω. Πολλοί βρέθηκανμπροστά και μετέτρεψαν εν μέρειτον χώρο σεκανονική αρένα συναυλίας. Μια χαρά (τρόπος του λέγειν) είναι το... λαϊκό γλέντι με εξασφαλισμένο πάρκινγκ, αλλά αυτό δεν λέγεται drive-in. Λέγεται συναυλίαορθίων.

Πηγή