Το νέο της άλμπουμ μπορεί να παγώνει λόγω κορωνοϊού, έχει όμως κι άλλους τρόπους να χαλάει κόσμο


Το νέο της άλμπουμ μπορεί να παγώνει λόγω κορωνοϊού, έχει όμως κι άλλους τρόπους να χαλάει κόσμο
Δεν πάνε παρά μερικές μόνο ημέρες απ' όταν γράφαμε κι εμείς ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής για τη Lady Gaga, η οποία πέρασε το 2019 αναπαυόμενη στις δάφνες της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε με το remake της ταινίας A Star Is Born (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτήν η Μαρίνα Τσικλητήρα, πατώντας εδώ) και το σχετικό soundtrack.

Ενώ όμως επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το single "Stupid Love" ήταν προάγγελος του νέου δίσκου Chromatica, η Lady Gaga αποφάσισε τώρα να καθυστερήσει την κυκλοφορία του, εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης με τον κορωνοϊό.

«Μετά από πολύ δισταγμό», έγραψε στο Instagram της, «πήρα την απίστευτα σκληρή απόφαση να αναβάλλω την κυκλοφορία του Chromatica. Θα ανακοινώσω νέα ημερομηνία, για το 2020, σύντομα. Απλά δεν μου πάει να βγάλω το άλμπουμ με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτήν την παγκόσμια πανδημία».

Η Αμερικανίδα σταρ, βέβαια, έχει πολλούς άλλους τρόπους να διατηρηθεί στην επικαιρότητα. Και η κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ μάλλον ωχριά μπροστά στο τολμηρό εξώφυλλο το οποίο έκανε για το περιοδικό Paper και πλέον κάνει τον γύρο του ίντερνετ, σε αυτές τις μέρες που είμαστε πιο καλωδιωμένοι από ποτέ.

Το Paper έκλεισε τη Lady Gaga για το τεύχος που σκοπεύει να βγάλει στις 10 Απριλίου με τίτλο Transformation, στο οποίο φιλοξενεί και σχετική της συνέντευξη (στον Justin Moran). «Μου αρέσει οτιδήποτε σχετίζεται με το μέλλον, είμαι εμμονική με αυτό» δηλώνει σε κάποιο σημείο -και η φωτογράφηση που της έκανε ο Βέλγος Frederik Heyman σίγουρα ανήκει στα πλέον φουτουριστικά πράγματα που έχουμε δει τελευταία. Με την εξτρά μάλιστα λεπτομέρεια ότι η Lady Gaga ποζάρει γυμνή, αν και είναι τέτοιο το concept ώστε το μάτι φεύγει γρήγορα από εκεί. «Πιστεύω ότι κάνουμε τέχνη εδώ, δεν είναι πορνό» δήλωσε σχετικά.

Ο Frederik Heyman, άλλωστε, δεν αποτελεί τυχαία επιλογή: έχει ήδη γίνει διάσημος για διάφορα φουτουριστικά έργα, στα οποία συνδέει την τεχνολογία με τον άνθρωπο.