Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπφωτογραφία: Olivia BeeΤο πόσο αγαπητοί κατάφεραν να γίνουν οι Killers από το Λας Βέγκας στο διεθνές pop/rock στερέωμα το πιστοποιούν βέβαια οι σταθερές τους πωλήσεις, αλλά το διαπιστώσαμε και στην Ελλάδα, ιδίοις όμμασι, το 2017, όταν ήρθαν εδώ ως headliners του τότε Ejekt Festival (θυμηθείτε εδώ όσα έγραψε ο ανταποκριτής μας Άγγελος Κλειτσίκας).


Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ
φωτογραφία: Olivia Bee

Το πόσο αγαπητοί κατάφεραν να γίνουν οι Killers από το Λας Βέγκας στο διεθνές pop/rock στερέωμα το πιστοποιούν βέβαια οι σταθερές τους πωλήσεις, αλλά το διαπιστώσαμε και στην Ελλάδα, ιδίοις όμμασι, το 2017, όταν ήρθαν εδώ ως headliners του τότε Ejekt Festival (θυμηθείτε εδώ όσα έγραψε ο ανταποκριτής μας Άγγελος Κλειτσίκας).

Τελευταία δισκογραφική παρουσία της παρέας του Brandon Flowers ήταν το άλμπουμ Wonderful Wonderful (2017), το οποίο τους επιβεβαίωσε ως σημαντική εμπορική δύναμη στον σύγχρονο pop/rock ήχο (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #60, Καναδάς #4, Γερμανία #8, Ιαπωνία #127, Ελλάδα #10).

Τώρα, ωστόσο, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα το επίσημο βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Caution": όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο σκηνοθέτης Sing Lee βάζει τους Killers να παίξουν μουσική σε έναν σχολικό χορό, έχοντας ως φόντο ένα εφηβικό ρομάντζο.

To "Caution" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ ονόματι Imploding The Mirage, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Island στις 29 Μαΐου. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, το γκρουπ θα το υποστηρίξει με τη μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία της μέχρι τώρα ιστορίας του.

{youtube}WrpBgN_iUnA{/youtube}