Με βίντεοκλιπ για το νέο τραγούδι ''Pearl'' 


Πάνε χρόνια πλέον που έχουμε μάθει να λογίζουμε ως «σταθερά» των εγχώριων rock πραγμάτων τη δράση των 1000mods, οι οποίοι έφτασαν από το Χιλιομόδι Κορινθίας να περιοδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τελευταίο τους άλμπουμ Repeated Exposure To... (2016) άφησε άπαντες ευχαριστημένους (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ), καθώς όμως πάνε πια σχεδόν 4 χρόνια από τότε, οι fans αδημονούν για νέο υλικό.

Πράγματι, οι 1000mods δουλεύουν πυρετωδώς ένα νέο άλμπουμ, εδώ και κάμποσο καιρό. Ξέρουμε μάλιστα ότι η ηχογράφησή του ολοκληρώθηκε στην Αμερική, με τον Matt Bayles (γνωστό από τη δουλειά του με τους Isis, Mastodon και Soundgarden) να αναλαμβάνει την παραγωγή και τη μίξη.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να αποκαλύψουν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Pearl": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Νάσος Γκατζούλης. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες.

Το "Pearl" προλογίζει το νέο άλμπουμ Youth Οf Dissent, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, λίγο πριν την ευρωπαϊκή περιοδεία των 1000mods -για προπαραγγελίες, πατήστε εδώ.

Πηγή