Αναπάντεχο τέλος για το ραπ ίνδαλμα, που φέτος κατέκτησε το νούμερο 1 της Αμερικής


Εγκεφαλικό επεισόδιο έπαθε ο Juice Wrld πριν λίγες ώρες, για άγνωστους λόγους, ενόσω βρισκόταν στο Midway International Airport του Σικάγο. Παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι, παρά να διαπιστώσουν τον θάνατό του -μόλις στα 21 του χρόνια.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους φίλους της trap μουσικής και του λεγόμενου SoundCloud rap, καθώς ο Juice Wrld ήταν από τους ιδιαίτερα δημοφιλείς ράπερ του χώρου.

Κατά κόσμον Jarad Anthony Higgins, γεννήθηκε στο Σικάγο μα μεγάλωσε στο Homewood του Ιλινόι, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με ναρκωτικά ήδη από τα εφηβικά του χρόνια. Παράλληλα, ωστόσο, υπήρχε και ένα μόνιμο ενδιαφέρον για τη μουσική, το οποίο εκδηλώθηκε για πρώτη φορά το 2015, όταν δημοσίευσε μέσω SoundCloud το τραγούδι του "Forever", υπό το ψευδώνυμο JuicetheKidd.

Μετά από κάποια mixtapes και ΕΡ, ο Juice Wrld έκανε επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο με το άλμπουμ Goodbye & Good Riddance το 2018, ενώ φέτος κατάφερε και κατέκτησε το νούμερο 1 των Η.Π.Α. με τη 2η του δουλειά Death Race For Love, η οποία τον έστειλε επίσης στο #12 της Βρετανίας, στο #8 της Αυστραλίας, στο #52 της Γαλλίας, στο #1 του Καναδά και στο #32 της Γερμανίας.

Πηγή: Avopolis.gr