Ακούστε το "This Is How (We Want You To Get High)"


O θάνατος του George Michael τα Χριστούγεννα του 2016, μόλις στα 53 του (λόγω καρδιάς, όπως αποδείχθηκε), ήταν από τα θλιβερά και αναπάντεχα γεγονότα αυτής της δεκαετίας. Άλλωστε ο Βρετανοκύπριος σταρ παρέμενε δημοφιλής, όπως είχε αποδείξει το 2014 το άλμπουμ Symphonica (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #60, Αυστραλία #11, Γαλλία #15, Γερμανία #6).

Όπως όμως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο θάνατος δεν σήμανε τέλος στη δισκογραφική του καριέρα. Αυτές λοιπόν τις μέρες, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που πρωτογράφτηκε από τον ίδιο τον Michael και τον James Jackman το 2012, με τις πινελιές του φινιρίσματος να τοποθετούνται το 2015, όταν ο καλλιτέχνης έκανε τις τελευταίες του ηχογραφήσεις: έχει τίτλο "This Is How (We Want You To Get High)" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "This Is How (We Want You To Get High)" λειτουργεί ως promo για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία του Paul Feig Last Christmas, η οποία βασίζεται σαν ιδέα στην περίφημη χριστουγεννιάτικη επιτυχία των Wham! (1984). Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στα αμερικάνικα σινεμά την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αυτήν καταφτάνει στη Βρετανία και στα ευρωπαϊκά σινεμά.

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει από την Universal και, πέρα από παλιότερο υλικό, θα περιλαμβάνει και κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια -όπως το εν λόγω.


 

Πηγή: Avopolis.gr