Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου έρχεται στην Αθήνα, για να παρουσιάζει live το πολυσυζητημένο 1 Ευρώ


φωτογραφία: Νίκος Ζαραγκόπουλος

Κατά κόσμον Νίκος Κίτσος, ο Bloody Hawk εδρεύει στην Ξάνθη και έχει πετύχει να κάνει το δικό του γκελ στη νεολαία που αγαπά το εγχώριο χιπ χοπ, με διάφορες online κυκλοφορίες κατά την τρέχουσα δεκαετία.

Μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους μάλλον δέσποζε το Signore Falco του 2015, όμως το φετινό άλμπουμ 1 Ευρώ δείχνει ότι θα είναι αυτό που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη φήμη του, φτάνοντάς τον και σε ένα ευρύτερο κοινό -κυρίως χάρη στο τραγούδι "Εικοσάλεπτο", το οποίο έχει ήδη συζητηθεί πολύ στα social media.

O Bloody Hawk βγαίνει τώρα και σε μίνι περιοδεία παρουσίασης του 1 Ευρώ, η οποία δεν θα περιοριστεί μάλιστα εντός συνόρων. Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα παίξει στην Αθήνα (στο Gazi Music Hall0, ενώ το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης. Κατόπιν, στις 30 Νοεμβρίου θα πετάξει στην Κύπρο για μια εμφάνιση στο Red της Λευκωσίας, ενώ για τις 8 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει συναυλία στο Λονδίνο, στο Boston Music Room.

Τονώνοντας λοιπόν το σχετικό promo, έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Μη Σταματάς" από το 1 Ευρώ: το σκηνοθέτησε ο Φώτης Γεωργιάδης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Το κλιπ είναι σημειωτέον νούμερο 1 στις εγχώριες YouTube τάσεις.

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, εισιτήρια προπωλούνται μέσω του πολυχώρου WE και του MicroXtreme στα 8 ευρώ (ταμείο: 10 ευρώ). Για τη συναυλία της Αθήνας ισχύει η ίδια τιμή και η προπώληση γίνεται μέσω Color Skates, True Love Tattoo, The Finest Cuts ATH Barbershop, Shoot Dice Clothing και Jackals Tattoo.

Πηγή: Avopolis.gr