Το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων είχε αναπαράσταση της θρυλικής τους συναυλίας για το Live Aid (1985)


Έγραψε ιστορία το Live Aid πίσω στο 1985, ως μια γιγαντιαίων διαστάσεων, διπλή συναυλία, η οποία έλαβε χώρα ταυτόχρονα σε Λονδίνο και Φιλαδέλφεια, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον πληθυσμό της Αιθιοπίας που μαστιζόταν από λιμό. Και ανάμεσα στους μεγάλους της πρωταγωνιστές, όπως γνωρίζουμε, ήταν οι Queen, οι οποίοι έδωσαν εκεί ένα από τα καλύτερα live της rock ιστορίας. 

Την ιστορική αυτή εμφάνιση τίμησε λοιπόν χθες Κυριακή η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons, με τον Homer Simpson και την οικογένειά του να αναπαριστούν τα θρυλικά 17 λεπτά των Queen στο στάδιο Wembley, στο τελευταίο επεισόδιο της νυν σαιζόν, "Go Big or Go Homer".

Το ενδιαφέρον βέβαια για το Live Aid και τη θέση των Queen σε αυτό αναζωπυρώθηκε πέρυσι για το ευρύ κοινό, χάρη στη μεγάλη επιτυχία της ταινίας Bohemian Rhapsody, η οποία συμπεριέλαβε ασφαλώς το στιγμιότυπο στο σενάριο.

Πηγή: Avopolis.gr