Στο τραγούδι "Black Gold"


Λίγες μέρες έπειτα από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου best of άλμπουμ και της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Editors παρουσιάζουν το νέο video clip για το single, “Black Gold”.

Pixel

editors1.jpg


Το video clip σκηνοθέτησε ο επί χρόνια συνεργάτης του συγκροτήματος, Rahi Rezvani,  ενώ πρωταγωνιστούν ο Tom Smith, frontman των Editors και η ηθοποιός Nicole Stark. Το ζευγάρι βρίσκεται σε μια  κόκκινη Mustang μέσα στην έρημο και σύντομα σταματούν σε ένα άδειο motel και βενζινάδικο. Μέσα από αυτό το έρημο και παρατημένο περιβάλλον αντικατοπτρίζεται η καταστροφή της σχέσης του ζευγαριού.

editors.png

Δες το νέο video clip εδώ: 


Το “Black Gold” περιλαμβάνει 13 κομμάτια από τα 6 studio άλμπουμ τους, μαζί με 3 ολοκαίνουργια τραγούδια: το “Upside Down”, ένα festival anthem, το “Frankenstein” και το δραματικό gothic “Black Gold”.
Παράλληλα, το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει Ευρωπαϊκή Περιοδεία στις αρχές του 2020. Φυσικά, ανάμεσα στους 27 σταθμούς βρίσκεται και η Ελλάδα. Οι Editors θα βρίσκονται στις 27 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Theatre και στις 28 Μαρτίου στην Αθήνα στο γήπεδο Tae Kwon Do.


Το “Black Gold” αντιπροσωπεύει τα τελευταία 15 χρόνια των Editors, αλλά παράλληλα δίνει μια μικρή γεύση από ένα συναρπαστικό μέλλον για μια από τις πιο ανθεκτικές και ίσως απροσδόκητες ιστορίες μουσικής επιτυχίας αγγλικού συγκροτήματος αυτού του αιώνα.