Δείτε ένα καινούριο βιντεοκλίπ


Ήταν 2014 όταν η FKA Twigs έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με το άλμπουμ LP 1, κερδίζοντας όχι μόνο καλές κριτικές, αλλά και αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία (Βρετανία #16, Η.Π.Α. #30, Αυστραλία #30, Γαλλία #94, Γερμανία #50, Ιαπωνία #109). Έκτοτε, όμως, πέρασε λίγο-πολύ στο περιθώριο των πραγμάτων, επιστρέφοντας μόνο με ΕΡ, non-album singles και κάποιες συνεργασίες.

Τώρα, όμως, έφτασε η στιγμή για το επόμενο βήμα της (κατά κόσμον) Tahliah D. Barnett από το Cheltenham της Αγγλίας. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έχουμε ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Holy Terrain", μια συνεργασία με τον Future: το σκηνοθέτησε η ίδια η FKA Twigs -με βοήθεια από τον Nick Walker- και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Δεν ήμουν σίγουρη ότι ο Future ήξερε ποια είμαι όταν τον προσέγγισα για το κομμάτι», δήλωσε η Barnett, «αλλά μου απάντησε αμέσως με sms».

Το "Holy Terrain" είναι συμπαραγωγή της FKA Twigs, του Skrillex και του Jack Antonoff και προλογίζει έναν νέο δίσκο ονόματι MAGDALENE, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από τη Young Turks.

Πηγή: Avopolis.gr