Ακούστε το "Don't Call Me Angel"


Στα 5 χρόνια που κράτησε, από το 1976 ως το 1981, η αστυνομική σειρά Charlie's Angels που έφτιαξαν οι Ivan Goff & Ben Roberts αποδείχθηκε σε μία από τις μεγάλες επιτυχίες της αμερικανικής τηλεόρασης της εποχής, πετυχαίνοντας να αφήσει τον δικό της μικρό μύθο. Ο οποίος έφτασε μάλιστα και στην Ελλάδα, όπου το σίριαλ παίχτηκε με τον τίτλο Οι Άγγελοι του Τσάρλι, κερδίζοντας κοινό τόσο στα 1980s, όσο και στα 1990s. 

Ο μύθος αυτός έμεινε σταθερός στην πάροδο του χρόνου και οδήγησε σε μια κινηματογραφική ταινία το 2000, ένα sequel αυτής το 2003 και μια νέα τηλεοπτική σειρά το 2011, που όμως κόπηκε λόγω χαμηλής ακροαματικότητας πριν καν συμπληρώσει μία σαιζόν. 

Τώρα, οι Άγγελοι του Τσάρλι ετοιμάζονται να ξαναχτυπήσουν τα παγκόσμια σινεμά με ένα νέο φιλμ, σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks, με την Kristen Stewart, τη Naomi Scott και την Ella Balinska να αναλαμβάνουν να παίξουν τις πρωταγωνίστριες ντετέκτιβ, με τον Patrick Stewart να παίζει τον Charlie -τον εργοδότη τους στο Λος Άντζελες.

Η ταινία αναμένεται να βγει στα σινεμά στις 15 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας παράλληλα τη μουσική παράδοση που έχει συνδεθεί με το franchise: το βασικό θέμα της παλιάς σειράς έχει μείνει στην ιστορία των τηλεοπτικών soundtrack (ήταν δημιουργία του Αμερικανού συνθέτη Allyn Ferguson) και το 2000 το διασκεύασαν εντυπωσιακά για τις ανάγκες της τότε κινηματογραφικής παραγωγής οι Apollo 440, «σκοράροντας» ένα #29 στα βρετανικά charts.

Τώρα, τη σκυτάλη παίρνουν 3 λαμπερές πρωταγωνίστριες στο σύγχρονο ποπ σκηνικό των Η.Π.Α.: η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey, οι οποίες αναλαμβάνουν να τραγουδήσουν το τραγούδι των τίτλων. Το λένε "Don't Call Me Angel" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Hannah Lux Davis. 

Και η Grande και η Cyrus και η Del Rey έχουν ανακατευτεί στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, μαζί με 4 ακόμα δημιουργούς και παραγωγούς. Πολλοί αναμένουν ότι αυτό θα είναι το επόμενο νούμερο 1 single στις Η.Π.Α., ενώ ήδη ακούγεται πολύ και στην Ελλάδα, όντας #4 στις εγχώριες YouTube τάσεις.

To soundtrack που θα το περιέχει θα βγει στις 1 Νοεμβρίου από τη Republic, σε διεθνή διανομή Universal. Η Ariana Grande σχολίασε στο προσωπικό της Instagram τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, γράφοντας ότι ήταν «the coolest fucking thing in the world».

Πηγή: Avopolis.gr