3 #trowback τραγούδια που ταιριάζουν με τον καιρό της εβδομάδας!


Πέμπτη σήμερα και τι κάνουμε κάθε Πέμπτη εδώ στο «Platform»;

Αν και η ερώτηση είναι (τουλάχιστον) ελπίζω ρητορική, εγώ θα σου υπενθυμίσω ότι κάνουμε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια του παρελθόντος (του όχι και τόσο μακρινού). Αλλά, αυτά τα ξέρεις ήδη. Ξεκινάμε, λοιπόν!

#1 Bruno Mars – Just The Way You Are

Πίσω εννέα χρόνια. Ναι, πέρασαν ήδη! Είναι το τραγούδι, με το οποίο ο Bruno μπήκε στις καρδιές μας. Και δε βγήκε ποτέ. Η πορεία του μπορεί να χαρακτηριστεί με τη φράση: hit after hit. Το τραγούδι αγαπήθηκε και έπαιξε παντού, ενώ μία επανεκτέλεση της Dana International στο φετινό ημιτελικό της Eurovision μας έκανε να το θυμηθούμε και να το αγαπήσουμε ξανά.

 

 

#2 Rihanna – We Found Love

Προχωράμε, μόλις, 9 μήνες και το ημερολόγιο δείχνει 2011. Σεπτέμβριος. Και η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι ότι «αρχίζει η περίοδος της μπαλάντας». Η Rihanna κάνει την ανατροπή. Και κυκλοφορεί ένα dance τραγούδι. Έναν dance ύμνο για την ακρίβεια. Η συνεργασία της με τον Calvin Harris ήταν υπεραρκετή για να κάνει τον τελευταίο έναν από τους περιζήτητους DJs παγκοσμίως και να χαρίσει στην αγαπημένη RiRi την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.

 

 

#3 Justin Timberlake – Mirrors

Σε αφήνω με μία μπαλάντα. Βασικά, ΤΗΝ μπαλάντα. Κυκλοφόρησε το 2013, μαζί με ένα βίντεο-κλιπ που σε συγκινεί είτε το θες είτε όχι. Το περιοδικό «Rolling Stones» το χαρακτήρισε αριστούργημα και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Άλλωστε, όλοι μας το έχουμε (σιγο)τραγουδήσει αρκετές φορές.

 

 

Αυτό το top 3 κινήθηκε σαν τον καιρό. Μπαλάντα, χορός, μπαλάντα. Για να δούμε πού θα μας βρει η επόμενη Πέμπτη! Φιλιά!