Legend-ary κομμάτια που θα ακούμε για πολύ καιρό


Hey, Drizzy. Πώς είναι να είσαι ο “The 6 God”; Ή προτιμάς τον ρόλο του Champagne Papi; Όπως κι αν αποφασίζεις να αποκαλείς τον Drake δεν έχει σημασία. Όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον απευθύνεσαι.

Και είτε τον αγάπησες μέσα από το φημισμένο #KikiChallenge, είτε είσαι φαν καιρό, τον Drake τον ξέρεις. Ξέρεις ποιος είναι και ότι είναι καλός ράπερ. Αν και προσωπικά, πιστεύω ότι το τελευταίο άλμπουμ δεν φτάνει τα προηγούμενα, ο Drake ξέρει πολύ καλά πώς να προσφέρει συναίσθημα στα tracks του, με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει τις απόψεις του, να μιλάει για το παρελθόν και την κουλτούρα του, όλα αυτά με ένα καλό ραπ session.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Drake έχει προσφέρει πολύ καλό υλικό και κληρονομία στο industry με την μουσική του. Μπορεί να θεωρηθεί και ως ένας “modern day legend”, έναν χαρακτηρισμό που έχει και ο ίδιος δώσει –υπό μια έννοια- στον εαυτό του (βλ. track Legend).

ΟΚ, μπορεί η ταπεινοφροσύνη να μην είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει (όπως και πολλούς άλλους ράπερ εξάλλου), αλλά έχει καμία σημασία; At the end of the day, το μόνο που μας απασχολεί είναι να ακούμε ωραίες μουσικές.

Μερικά από τα καλύτερα tracks του σταρ (μερικά –υπάρχουν αρκετά ακόμη) είναι τα παρακάτω.

Κεντρική φωτό: Instagram @champagnepapi