Μπορεί να τρέχεις. Μπορεί να μην τρέχεις καθόλου και να αναρωτιέσαι τι έχουν στο μυαλό τους όλοι εκείνοι που τρέχουν.


Το πρώτο βήμα είναι το σημαντικότερο κομμάτι για κάθε τι στον αθλητισμό, έτσι όταν κάποια στιγμή αποφασίζεις να βγεις έξω από το σπίτι για το πρώτο σου χιλιόμετρο έχεις επιτέλους κάνει το πιο δύσκολο βήμα από όλα: να πάρεις την απόφαση, να σηκωθείς και να βάλεις τα παπούτσια για το τρέξιμο. Εκείνη τη στιγμή είναι και που έχεις νικήσει. Είτε αποφάσισες να τρέξεις το τετράγωνο, στο στίβο, μέχρι το κοντινότερο πάρκο, είτε με την ανατολή ή τη δύση του ηλίου φορώντας τα νέα adidas SOLARBOOST, έχεις ήδη πείσει τον εαυτό σου, έχεις ξεκινήσει και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα.

Μόλις ξεκινήσεις για αυτό το πρώτο χιλιόμετρο θα αναρωτηθείς πώς θα περάσει τόσος χρόνος μέχρι να σταματήσεις να τρέχεις. Ο καθένας έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τα λεπτά και τα χιλιόμετρα που περνάνε. Πολλοί αφήνουν τον ήχο από τα πετραδάκια στο δρόμο και τους ήχους της πόλης να τους συνοδεύουν, άλλοι τρέχουν με τους adidas Runners Athens, την κοινότητα που ενώνει όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο, ενώ άλλοι ακούνε μουσική, ραδιόφωνο, podcasts. Πολλοί τα κάνουν όλα.

adidasadv_keimeno.jpg

Όποιος και να είναι τελικά ο τρόπος που θα ταιριάξει αποκλειστικά σε εσένα, ίσως θα έπρεπε να τους δοκιμάσεις όλους.

Για αυτό κι εμείς, σου ετοιμάσαμε ένα playlist, από δρομείς για δρομείς, ώστε να σε οδηγήσει να κάνεις το πρώτο χιλιόμετρο άλλο ένα και μετά άλλο ένα ώστε να φτάσεις κάποια στιγμή και να συνειδητοποιήσεις πόσο μακριά έχεις αφήσει το comfort zone σου. Δέσε τα κορδόνια σου, βγες εκεί έξω και ετοιμάσου να κάνεις το τρέξιμο την επόμενη αγαπημένη ασχολία σου.

Επειδή, όμως, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό δεν γίνεται να τρέξεις σωστά, ήρθε η ώρα να μπεις στο online shop της adidas, να ερωτευτείς τα παπούτσια και τα ρούχα που έχει και να κάνεις άλλο ένα βήμα προς την δρομική σου πορεία. 

Αν είσαι και CU συνδρομητής μάλιστα, έχεις 15%* έκπτωση για το e-shop της adidas. Για να αποκτήσεις την έκπτωση απλά μπες στο My CU App ή στο www.vodafonecu.gr/cu-around/ για να πάρεις κωδικό ή στείλε adidas στο 54646 (0,2€/κωδ.).