Μουσικοί καλλιτέχνες σε ευρηματικές συνεντεύξεις θα σε κάνουν να γελάς μέχρι δακρύων


Είναι περίπου 6 χρόνια τώρα που το Pitchfork έχει ξεκινήσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα web series που έχουμε δει ποτέ.

Τα Over/Under series που κυκλοφορούν συχνά στο διάσημο, μουσικό site είναι από τα καλύτερα projects των τελευταίων χρόνων.

Με τελείως ανεπιτήδευτο τρόπο, οι υπεύθυνοι του project αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ απλό, ανορθόδοξο και τελικά τρομερά επιτυχημένο. Τι είναι λοιπόν, αυτά τα series;

Μίνι «συνεντεύξεις» σε μορφή βίντεο, όπου ο κάθε μουσικός (επί το πλείστον) καλλιτέχνης καλείται να βαθμολογήσει και να κρίνει να είναι υπερεκτιμημένος (Overrated) ή υποτιμημένος (Underrated) ένας καλλιτέχνης / ένα πρόσωπο, ένας μυθικός ή πλασματικός χαρακτήρας, ένα αντικείμενο, ένα φαγητό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!

Το αποτέλεσμα αυτών των συνεντεύξεων είναι απλά ξεκαρδιστικά βίντεο!

Δηλαδή, το να βλέπεις την Erykah Badu να θεωρεί τον Fred Flintstone υποτιμημένο και να τον αποκαλεί “boss” γίνεται να μην σε κάνει να λες “WTF?” ή τον Noel Gallagher να σχολιάζει τον Kanye West και να λέει ότι είναι «εκτός τόπου και χρόνου», είναι δυνατό να μην σου εξάψει το ενδιάφερον;

Είναι εκπληκτικό να βλέπεις να μιλάνε για τέτοια πράγματα όλοι αυτοί οι σταρ, κουβέντες που θα ήθελες ίσως να κάνεις και εσύ ο ίδιος μαζί τους, ενώ έχεις ένα ποτήρι gin στο χέρι.

Δες παρακάτω τα 10 καλύτερα βίντεο από το Over/Under series.

#1. Erykah Badu

#2. Noel Gallagher

#3. Rae Sremmurd

#4. Migos

#5. Jessie Ware

#6. KAYTRANADA

#7. Big Sean

#8. Earl Sweatshirt

#9. St. Vincent

#10. Artic Monkeys