Καλοκαιρινό EDM Edition στην Ίο και 1 GB δωρεάν για να το παρακολουθήσεις...


Πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο του πλήρως ανανεωμένου CU OnStage αύριο 2 Αυγούστου στο FarOut Beach Club στην Ίο, με τους Dino Ace, Display και τη μεγάλη έκπληξη για τους πιστούς της ηλεκτρονικής μουσικής, MAKJ να αναλαμβάνουν τα decks για το απόλυτο EDM set του καλοκαιριού. Το CU OnStage EDM Edition είναι το πρώτο από μια σειρά events που θα ακολουθήσουν, με headliners όπως η Monika, οι Nightstalker, o Iratus και φυσικά με την καθιερωμένη ετήσια παρουσία του CU στο Reworks Festival.

Κάθε νέο συγκρότημα, solo artist ή DJ μπορεί στέλνοντας το demo του να συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό του CU και να διαλέξει ανάμεσα από καταξιωμένους μουσικούς και γνωστούς DJs το line up που θα πλαισιώσει την ιδανική συναυλία του.

Το πρώτο εντυπωσιακό event και όλα όσα συμβαίνουν ωστόσο στο νησί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν live από τα social media του CU όλοι οι CU συνδρομητές, αφού το CU δίνει δωρεάν για την ημέρα 1GB σε όλους. Έτσι, οι CU χρήστες μπορούν στέλνοντας ONSTAGE στο 1252 να αποκτήσουν 1 GB δωρεάν για χρήση την Τετάρτη 02/08, από 00:00 έως 23:59.

cunew_keimeno.jpg

CU ONSTAGE EDM Edition

02 Αυγούστου, 17:00

Farout Beach Club, Ίος

https://www.facebook.com/events/1283628511762780

CU συνδρομητές: ONSTAGE στο 54646 (χρέωση: 0,2€/κωδ) και το CU Around κερνάει 1+1 Desperados ή αναψυκτικό!

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες για το CU ONSTAGE DAY στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-onstage-kai-anevaineis/.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το διαγωνισμό #CU_ONSTAGE, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των lives, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο ανανεωμένο www.cuonstage.gr